Хора, не си губете времето с “медии” рекетьори

Чутовна глупост се появи днес в една кафява врачанска медия. Аз съм бил забранил на учениците да участват в похода “По стъпките на Ботевата чета”. Обикновено подминавам подобни жалки творчески напъни, които единствено целят да провокират хората, но този път смятам за важно да реагирам.

kalin-kamenov-pohodnici

Да започнем от там, че не Община Враца, а Областна администрация с подкрепата на много доброволци организира тази чудесна инициатива.

Не, не съм забранил на никого да участва. Нито на ученици, нито на младежи, нито на служители на администрацията, нито дори на собственика на въпросната медия. А и няма как да забранявам подобно нещо.

На въпросното заседание стана дума, че Община Враца обявява конкурс за най-патриотичен клас в нашия град, а наградата ще бъде екскурзия по стъпките на Ботев извън нашата страна. Не от Козлодуй до Околчица, а там където той е живял, работил и творил преди да се качи на Радецки.

За повече от година като кмет, мисля че вече ясно съм показал какъв е стилът ми на работа. Ако искам да въведем нещо ново или да отменим нещо старо се допитвам до хората. Правим формални и неформални обществени допитвания непрекъснато. Правим така нещата, че хората да участват във взимането на решения.

Благодаря на всички, които не четат кафяви медии. С оглед наближаващите избори, те ще стават все по-тъмно кафяви. На тези, които все пак им отделят време – винаги имайте едно на ум. Заглавията с ШОК, УЖАС, БОМБА, СРАМ, ДРАМА и т.н. винаги са силно преувеличени или откровено лъжливи.
Не позволявайте да ви лъжат и манипулират.

Ето и официалната информация от заседанието, публикувана на сайта “Ботеви дни”

2 thoughts on “Хора, не си губете времето с “медии” рекетьори

  1. Г-н, Каменов, моля пуснете опровержение и на твърдението в друга медия, че планирате да замените тролейбусите с автобуси. В някой форуми вече се надига сериозна вълна от недоволство от тази “новина”.

  2. “Новината” продължава да се раздухва… вече и от националните медии, вкл. БНР.

    Кметът на Враца иска да премахва тролеите в града
    news.bg/bulgaria/kmetat-na-vratsa-iska-da-premahva-troleite-v-grada.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>