11 thoughts on “Контакти

 1. Здравейте, господин Каменов. Честита Нова година! Аз съм майката на Михаил Игнатов момчето с аутизъм. Запознахме се на баня Мадара с Вас. На 01.12.2014г. ме приехте във вашия кабинет. Пожелавам Ви много здраве и успехи в професионален план!

  • Честита нова година! Пожелавам Ви много здраве и пълноценни мигове.

 2. Здравейте!
  По повод акцията в неделя за разчистване на сграда, в която да се открие дневен център за деца с аутизъм, бих желала да попитам проблем ли е включването на двама доброволци , записани на страницата на събитието във”Фейсбук” – Анета Иванова и Мария димова със закъснение от около 1 час, тъй като трябва в 9.00 часа да регистрираме децата си за пробни изпити за кандидатстване след 7-ми клас. Тъй като се движим с обществен транспорт, вероятно ще сме на мястото около 10 часа.В очакване на отговор- приятен ден!

 3. Здравейте аз съм от Смолян. Скоро бях на гости във Враца и Вашата инициатива Аз обичам Враца много ми хареса и мисля, че това трябва да се прави във всеки град.

 4. Празника на Земята беше отбелязан във Враца с участието на фолклорни групи от училищата и
  се посрещна със задоволство и интерес от всички врачани.

  Освежаващо и запомнящо се събитие ,което беше във фокуса на общинската администрация и уважено и адмирирано с вълнуващо слово от самия кмет Калин Каменов

  С позитивната енергия на своя градоначалник Враца се възражда.

 5. Господин Каменов, пряк наблюдател съм на работата по водния цикъл на площад “Софроний Врачански”. Отправям към Вас моите адмирации! Възхитена съм от организацията и начина на работа! След толкова години това се случи най-сетне! Съжалявам, че Вие и Вашият екип понасяте негативите от цялата престъпна безотговорност на предишните управляващи на града. Желая все повече успехи и добри резултати от Вашата работа и ентусиазъм! Хората тук заслужават един по-добър живот!

 6. Господин Каменов, моля да се обърне сериозно внимание на проблема със запрашеността в града! Работя непосредствено до площад “Софроний Врачански” където приключиха ремонтните дейности, но в момента запрашаването е в стойности, които вероятно са извън всякакви допустими. Разбира се – проблемът е навсякъде където е разкопавано. Това, което дишаме ние и децата ни уврежда здравето необратимо! Ако не друго – поне да се мият улиците, както би трябвало да се прави! Предварително благодарим!

  • Фирмите изпълнители на проекта имат ангажимент да пръскат с вода, докато се асфалтира. Ние им помагаме с ресурса на БКС, но също така следим доколко си спазват задължението. И аз минавам от там всеки ден и знам, че е крайно неприятно. Призовавам Ви за още малко търпение, докато се асфалтира участъка. Благодаря за сигнала и активната позиция.

 7. Уважаеми г-н Каменов,
  Пиша Ви относно тестовият електробус, който ще се движи следващите 6 месеца по улиците на Враца. Такъв вече е бил тестван в Габрово и тогава представителят на чешката фирма Индржих Худи е заявил:
  “…Не искам да правя от цената на батерията тайна. Тя е 80 000 евро, като в нея е включена цялата система за обслужване – от зареждането на батерията, през наблюдението и дистанционното управление”, каза Индржих Худи. От думите му стана ясно, че в повечето случаи след 4 години батерията има някаква техническа повреда, а не е загубила свойствата си…” (източник: dariknews)

  При това положение логично си задаваме въпроса защо да купуваме електробуси във Враца, на които след 4-5 години трябва да се сменя батерия на стойност 80 000 евро? Не е ли по-правилно със европейски средства да се закупят нови тролейбуси, за които просто трябва да се поддържа контактната мрежа, каквато вече имаме във Враца?

  Вместо да се правят разходи за батерии, не е ли по-добре тези средства да се вложат за поддръжка на контактната мрежа? Или иначе казано вместо да платим за батерии и така да осигурим работа и заплати на чехите, не ли по-добре да плащаме за екипите по поддръжка на контактна мрежа и така да осигурим работа и заплати на врачани?

  Само ще вметна, че неслучайно чешкия посланик се е вдигна на крак до Враца и така разпалено изтъкваше предимствата на електробусите. Просто очебийна защита на чешкия интерес. Но дали това е в интерес на врачани? Или вариант с нови тролейбуси е по-доброто решение за нашият град. Може би трябва да погледнем и към съседен Плевен, чиито обновен градски транспорт често е даван за пример в цяла България.

  Надявам се ще вземете тези въпроси предвид при вземането на решение за бъдещето на градския транспорт във Враца и ще защитите нашият интерес.

  С уважение, Владимир Атанасов

  • Логичен въпрос г-н Атасов задавате на кмета, но не всичко зависи от него.Защо да се купуват едни тролеи със скъпи за смяна батерии. Ще ви светна по въпроса, ами там е ключът към далаверата.Управяващите така развиват икономиката на България и харчат парите на данъкоплатците с грижата на добри стопани.Само, че страх тресе хората в този град, страх да кажат нещо, да се възмутят, да загубят ниския си доход.
   Жалко, че това не е моят град, в който се родих и когато дойда някакви малоумници от село Бистрец да ме поучават, да ме унижават, защото кметът им е дал правомощия и имал слабост към тях.Скоро това ще приключи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>