Биография

Роден съм на 19 юли 1980 г. във Враца. До 8 клас учих в СОУ “Васил Кънчов”, а след това завърших Механотехникума. Състезавах се в баскетболния отбор на училището, участвах в трупата на Младежкия театър и разбира се не пропусках мач на Ботев Враца. През 2006 г. завърших Право в Югозападен университет ”Неофит Рилски” гр. Благоевград. Семеен съм, а на 09 декември 2014 се роди дъщеря ми Калина.

kamenovi

Кмет съм на Враца от ноември 2015 г., а преди това бях заместник-министър на младежта и спорта. В биографията си имам опит като заместник-председател и председател на Държавна агенция за закрила на детето в периода 2010-2013 г. Занимавам се с политика от 2006 г. и съм сред учредителите на ГЕРБ и нейната младежка организация.

bkv2

В последните години бях съпредседател на Национален център за безопасен Интернет, национален кореспондент към Съвета на Европа по Програма „Да изградим Европа за и с децата”, а също така бях член на комитета по наблюдение към ОПРЧР . До есента на 2013 бях председател на обществения съвет към „Фонд за лечение на деца”. Преди това имам и сериозен стаж като телевизионен журналист. 

Лектор съм в десетки обучения и конференции на тема правата на децата, социални политики, психология, доброволчество, младежки политики и т.н.

Спортът е едно от основните ми занимания в свободното време. Фен съм също на Левски и Ливърпул. Обичам да играя баскетбол с приятели. Други теми от които се вълнувам и по които ще публикувам размисли и впечатления в блога са българските обичаи и традиции, история и природа. 

One thought on “Биография

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>