Да продължим да променяме Враца заедно!

Преди 4 години, след като се заклех като кмет на Враца, обещах само едно нещо. Да работя така, че да не ми се налага да правя кампания за следващия мандат. Днес е време да заявя, че искам доверието ви и за следващите 4 години. Да продължим да променяме Враца заедно.

ALL-lista

Както обещах – няма да правя кампания. Не са нужни грандиозни концерти, скари с кебапчета или платени хвалебствия в медиите. Отново основно ще се срещам с хората и ще говорим за възможностите. Какво трябва да направим, за да живеем по-добре. Да бъде Враца по-добър град!

registracia-oic

Каня всички, които ме подкрепят, да се присъединят към групата ми във Фейсбук и там заедно да създаваме графика на срещите ни през идните седмици. Очаквам предложения, съвети и критики. Отворен съм за всеки градивен разговор за Враца. Както беше през последните 4 години. Така и ще продължи да бъде!

Като доказателство за свършеното през мандата прилагам електронен вариант на отчета ми тук. Някои мои опоненти се опитват да ме атакуват за него, но само ще ги информирам, че сме изготвили два пъти повече книжки на два пъти по-ниска цена, отолкото моя предшественик. Т.е. един мой отчет е струвал четири пъти по-евтино на Община Враца! Съдейки по интереса на гражданите към тях, определно бе нужно да напечатаме много повече.

kamenov-avramova-nikolova

Други пък се опитват да ме уязвят, че си правя предизборна кампания в ролята на кмет. Ако те на мое място биха спрели да работят през последните седмици от своят мандат, то аз ще изпълнявам задълженията си до последния момент преди да изляза в отпуска. Това ще се случи във вторник. До тогава ще бъда навсякъде, където е нужно присъствието ми. Това ми е работата!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>