Ботев Враца ще има нов спонсор

Творческият устрем на жълтия сайт бързо се изчерпва и не знам как ще правят кампания срещу мен през есента, щом още на втората седмица се задъхват.

portokali-spin

Моите адвокати събират всяко писание и скоро в редакцията им ще започнат да пристигат призовки. Защото всяко удоволствие се заплаща. А има хора, които изпитват голямо удоволствие да сипят мръсотии по мен и екипа ми. Дали заради идващите избори, дали заради друго? И на децата е ясно, че зад тази кампания стоят хора с политически интереси. Но не го правят с лицата и имената си, а както винаги – като шумкари.

Нямам време да отричам всяка написана глупост по мой адрес, така че разчитам здравият разум на врачани да е достатъчно критичен, когато чете статии в този сайт.

Мога да дам десетки аргументи по всяка засегната тема, но няма никакъв смисъл. Ще се виждаме често в съдебната зала с господата от онзи сайт и този път няма да бъда така снизходителен, да им поискам само извинение.

Жалкото е, че поръчителите на тази кампания няма да понесат нужната отговорност. Ще плаща само издателя. Той пък е страхливец и се крие зад името на сина си, който се води собственик на фирмата издаваща сайта.

kids

Всеки лев, за който осъдя клеветниците, ще даря на Академията на Ботев Враца и с това смятам ще подсигурим участието на дублиращия отбор в мъжкия футбол за новия сезон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>