Взех важно и правилно за Враца решение

Телефоните в политическите централи прегряха. Всеки търси среща с всеки и се пазари. Ако политиците обещават невъзможни неща на избирателите си, то на другите политици дават съвсем конкретни оферти. Така се правят местни избори. Сигурно това е работещият модел във Враца. А и навсякъде, където има балотаж. Там, където работата върви – кметовете се преизбират на първи тур и няма нужда от балансьори и посредници. Там, където нещата са зациклили се водят пазарлъци.

a2

Срещнах се с няколко партии. Всеки има някакви планове за балотажа…и очаквания. С някои можем да се разберем, с други – по-трудно. Мога да обещая всичко на всеки, но няма да го направя. Няма да стана заложник на предизборни договорки. Няма да направя Враца заложник на политически и икономически кръгове.

Аз управлявам честно и прозрачно. Ако врачани искат такова управление, могат да ме подкрепят на 1 ноември. Ако искат безпринципна коалиция с участието на уж противопоставящи се партии – знаят номера в бюлетината. Вече 4 години живеят в тази ситуация, а това което се очертава сега ще бъде още по-безпринципно. Комунисти, социалисти, либерали, демократи, земеделци, бизнесмени, патриоти, още по-големи патриоти и т.н.

a1

Няма кмет, който избран с подобна подкрепа ще може да работи за хората. Няма да му останат нито сили, нито ресурси, докато не се “разплати” с партньорите си. Община Враца не е толкова голяма “хранилка”…

За това взех изключително тежко, но смятам важно и правилно решение. Искам подкрепата на врачани, а не на политическите играчи в града. Рискувам много с този ход, защото знам че местните партийни лидери няма да харесат това ясно послание. Не са свикнали да бъдат заобикаляни. Аз ще ги заобиколя за доброто на Враца. За да нямам да връщам услуги. За да не ми се налага да назначавам неправилните хора, които са спуснати от някой “партньор”. За да не ми се налага да ощетявам Враца с обществени поръчки “като за приятели”.

kalin-kamenov

Вярвам, че ще спечеля. Ще спечеля хората, които решават сами с главите си. Ще спечеля хората, които искат по-добро бъдеще. Ще спечеля хората, които обичат Враца!

 

 

 

 

2 thoughts on “Взех важно и правилно за Враца решение

  1. Възхитена съм от начина на мисленето Ви. Вярвам Ви и вярвам, че ще спечелите-това е жизнено необходимо на Враца.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>