Днес сме още по-уверени и по-готови за победа

Първо искам да благодаря на всички врачани, които вчера намериха време да гласуват. На тези които ме подкрепиха и повярваха в младите и можещите хора. Сигурен съм, че на втори тур ще бъдем още по-активни и категорични в желанието си да променим Враца.

bnt1

Балотажът ще бъде много интересен, много напрегнат и също толкова оспорван. За това е повече от важно да бъдем заедно и на 1-ви ноември. За да довършим това, което започнахме вчера. Да направим това, което най-развитите градове в страната направиха категорично още на първи тур. Можещи кметове от ГЕРБ спечелиха нови мандати с лекота в София, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Благоевград, Велико Търново и т.н. Вярвам, че ще вкараме Враца в “А” групата на българските общини.

Две неща ме разочароваха вчера, въпреки добрия резултат и преднината пред опонентите ми.

Разочарова ме, че Враца липсваше от медийното пространство. Въртяха се резултати от няколко общини, но за Враца не разбрахме нищо. Когато казвам, че ни няма на картата, моите опоненти ме наричат черноглед. Вчера всички пред телевизорите видяхме, че наистина ни няма на картата. И трябва да свършим доста работа, за да се заговори с добро за нас. За да има интерес към това, което се случва тук. Това е основата, за да се развие и социално-икономическия живот тук.

btv1

Второто ми разочарование бе от многото опити за контролиран и купен вот. Хора от щаба ми от сутринта започнаха да снимат продавачи на гласове пред секции в центъра на Враца. Полицията е сигнализирана. За случилото се в няколко села като Чирен, Три Кладенци и особено Девене тепърва ще се говори. Реално погледнато основният ми опонент щеше да претърпи много по-сериозно поражение, ако не бе случилото се в тези три села.

Сега гледаме напред, подготвяме се за втория тур, допуснатите грешки и неточности ще ги отстраним, екипът ми е още по-подготвен и мотивиран и с подкрепата на врачани ще отворим нова страница в историята на Враца!

Още веднъж Ви благодаря за подкрепата!

One thought on “Днес сме още по-уверени и по-готови за победа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>