Няма да се уморя! Няма да ви разочаровам!

Срещите с много хора могат да бъдат изтощителни, но и много зареждащи. Вчера стиснах ръцете на около 1000 души в селата Голямо Пещене, Мраморен, в предприятията Р.Б.О. и Ромтех, и разбира се по улиците и площадите на Враца. Днес продължаваме с натоварената програма. Ако искате да се запознаем и да обсъдим вашите идеи и проблеми – пишете ми.

IMG_9864

Какво ме мотивира да правя това?

На първо място е желанието да направя нещо полезно за своя град. Виждам, че Враца се нуждае от промяна и по-добро управление. Искам да допринеса за развитието на цялата община, да помогна на селата и техните жители да си стъпят на краката и да тръгнат напред.

IMG_9872

Мотивира ме професионалното предизвикателство да поема отговорност за толкова голям проект – бъдещето на Враца. Предизвикателство е да приоритизираш проблемите и задачите. Да намериш ресурси и консенсус за реализирането им и най-трудното – да упражняваш ежедневен контрол върху случващото се.

IMG_9798

Увереност ми дава пълната подкрепа на премиера Бойко Борисов, на цялото правителството и на парламентарната група на ГЕРБ. Това бе многократно подчертано и вчера от председателя на Националния ни предизборен щаб Цветан Цветанов.

IMG_9062

И не на последно място са вярата и куражът, с които застават до мен екипът ми, кандидатите за кметове и общински съветници в област Враца и разбира се стотиците симпатизанти и доброволци, които всеки ден допринасят за случването на кампанията.

IMG_9996

Докато г-н Цветанов ме представяше на сцената, по време на големия концерт на площад “Христо Ботев” вчера, в главата ми се въртяха две мисли. Две обещания, които няма да си позволя да забравя през следващите четири години:

Няма да се уморя!
Няма да ви разочаровам!

_MG_9385
Когато стана кмет на Враца ще можете да ми напомняте постоянно за този ден и за този текст. В случай, че ежедневните задачи ме затиснат – напомняйте ми за този ден и за този текст. В случай, че някога ме видите унил – напомняйте ми за този ден и за този текст.

Няма да се уморя!
Няма да ви разочаровам!

IMG_9102

Благодаря на г-н Цветанов за подкрепата вчера и през последните десет години. Благодаря и на всички, които организираха празника на площада. Кампанията ни едва сега започва – нека сме много, нека носим качествена промяна в живота на хората.

Няма да се уморим!
Няма да ви разочароваме!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>