Международен ден на младежта в София и Варна

Вторник 12 август от 19.00 ч., подлеза на СУ! Ще се радвам да се срещнем там! Ще отбележим Международен ден на младежта, като акцент са борбата с насилието срещу деца и агресията между млади хора. Връзката между двете е твърде отчетлива и не бива да я подминаваме!youth-day

Спортът, изкуствата и науката са инструментите, които според мен работят най-ефективно за развитие на младежките общности. Ще се радвам да се съберем повече хора във вторник и да покажем, че ни е грижа. И най-вече, че имаме сили да се справим с насилието и агресията.

Основен акцент ще бъде концерт на Сантра, Бон Бон и още много артисти, които вярват в тази кауза. След това ще се пренесем на сцената в Борисовата градина, където Рафи ще се погрижи за доброто ни настроение със свой концерт.

varna2017

Вероятно знаете, но Варна е единственият български град, който е финалист за Европейска младежка столица на културата през 2017 г. Така че ако сте край морето, препоръчвам да отделите време и внимание на техните разнообразни инициативи за 12 август. Всичко ще се случва край Обсерваторията в Морската градина.

Насилието над деца има различни форми…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>