Враца има свой кандидат за Европарламента

Враца, а и цяла Северозападна България, има свой кандидат за място в Брюксел. На 26 май ще се проведат изборите за Европейски парламент и ГЕРБ включи в своята листа д-р Иво Ралчовски. Прекрасен лекар, доказан професионалист и най-важното – добър човек. Има много хора в листата на ГЕРБ, с които през годините сме реализирали десетки инициативи и сме водили стотици битки. Много от тях мога да нарека приятели. Но има поне три причини да подкрепя персонално д-р Ралчовски.

kamenov-ralchovski3

1. За нашия град, а и за целия регион, ще бъде от изключително голяма полза да имаме представител в Брюксел.

2. Д-р Ралчовски е абсолютно доказан специалист първо в своята област, а и през последните години и в политиката. Една от най-ярките и в същото време консенсусни фигури в Общински съвет Враца. Човек, който по естествен път обединява хората около себе си.

3. Повече хора като д-р Ралчовски трябва да намират място в националната и международната политика. С включването му в евро листата съм убеден, че започва неговият дълъг път в това поприще.

ep-list

Ако трябва да го опиша с една дума, то тя е ПОЛЕЗЕН. Както за своите избиратели във Враца, така и за своите пациенти от целия регион. Със сигурност може да бъде и ПОЛЕЗЕН на България в Брюксел!

Успех на листата на ГЕРБ в предстоящата кампания! Успех на всички кандидати, които ще се борят за преференциална подкрепа! Успех на д-р Иво Ралчовски!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>