Поне 10 улици още ще бъдат асфалтирани тази година

Необичайна оперативка проведох днес с изпълнителите и Инженера по Водния цикъл. Поканих ги на улица “Георги Бенковски”. Докато отчитаха напредъка в своята работа имаха възможност да чуят и мнението на минаващите хора. Особено на шофьорите. Смятам, че 15 минути бяха напълно достатъчни, за да разберат, че търпението е отдавна изчерпано. Днес се опитах да им покажа човешката страна на Водния цикъл. Хората живеят лошо и разбитите улици им пречат.

operativa1

Избрах улица “Георги Бенковски”, защото тя е като събирателен образ на проблемите на Водния цикъл на Враца. Разкопавана е седем пъти през годините. Възстановявана е частично няколко пъти. В момента само добър археолог може да открие останки от асфалт.

ul2

“Георги Бенковски” и “Петко Р. Славейков” ще бъдат изцяло реновирани до края на месеца. Получих уверение, че строителите ще се мобилизират, а инженерът ще одобри още плащания от провизорни суми, за да имаме съвсем скоро нова и здрава асфалтова настилка на поне 10 от най-разрушените улици във Враца.

voden-cikyl-vratsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>