Никулден във Враца

Началото на една добра традиция във Враца поставихме днес с благотворителната изложба-базар на приготвени за празника печени шарани. Благодаря на работещите във всички детски заведения в града, които се включиха в кулинарното предизвикателство и приготвиха уникални ястия. Благодаря и на тези, които си купиха шарани, с което помогнаха в благотворителната ни инициатива за ремонт на АГ отделението на врачанската болница. По време на Панаира събрахме близо 3000 лв., а само днес още 1200 лв.

nikulden

Над 1000 порции рибен курбан бяха осветени и раздадени за здраве на Никулден. В 16.30 ч. пък започна празничен концерт на площада, където запалихме светлините на Коледната ни елха. Коледния базар на площад “Христо Ботев” също е готов и очаква всички ни. Ледената пързалка от неделя се радва на изключителен интерес.

nikulden-1

Вярвам, че с колегите в Община Враца ще допринесем за чудесното настроение на врачани през целия месец! Елате на площада!

koledna-elha-vratsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>