Събирам баскетболен отбор

Баскетболът е любимият ми спорт. Ставало е дума и друг път. През последните месеци няколко пъти гледах на живо мачове от аматьорската лига в София (НАЛБ). Хора, които от любов към играта създават баскетболно първенство на съвсем професионално ниво. Има бивши професионалисти, бивши юноши и разбира се много любители. Над 30 отбора мерят сили всяка седмица, а накрая всичко завършва с плейофи. Както казах – съвсем като истинско баскет първенство. Само че за удоволствие.
kalin-kamenov-nalb

Е, някои играчи влагат повече емоции от нужното, но всеки сам си преценява колко да се забавлява и колко да се напряга във всеки мач. Важното е след края на срещите всички да остават приятели помежду си и разбира се на баскетбола.

Този уикенд имах честта да наградя победителите в шампионата – Брикс. Те победиха във финален плейоф Олд Таймърс и станаха петия шампион в историята на НАЛБ. Скоро ще бъде излъчен и носител на купата.
nalb-play

Като гледах последния мач се запалих още повече по идеята да си направя отбор и есента да се включим в НАЛБ. Така че селекцията е отворена. Макар Александър Везенков да отложи за догодина участието си в драфта за НБА – вие няма смисъл да отлагате smile emoticon Ако сте запалени по играта, имате желание да тренирате редовно и да се изправите срещу доста силни отбори в НАЛБ – пишете ми! Включете се в отбора още сега.

nalb
Не сме си измислили име – като се съберем ще решим. Ще трябва да се тренира поне веднъж седмично, да се спазва режим и най-вече да не се забравя, че го правим от любов към играта, а не за победи на всяка цена. Разбира се ще гледаме и да побеждаваме.

Както се казваше в една популярна реклама – Влез в отбора!

One thought on “Събирам баскетболен отбор

  1. Здравейте, бих желал да се присъединя към бъдещия отбор, писах ви и имейл за всеки случай!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>