Тази неделя сме в Челопек и Чирен

В неделя отново е време за доброволчество във Враца. Този път имаме две основни инициативи в рамките на кампанията Аз обичам Враца.

chelopek-predi

Едната ще се случи в двора на читалище “Огнище” в село Челопек – ще възстановим изцяло пространството за отдих и игри. Има много работа, така че местните хора започват още днес. Аз ще се присъединя в неделя сутрин. Ако искате да помогнете – елате към 9 часа.

Около 11.30 пък в село Чирен ще възстановяваме детската площадка в детската градина. За там вече има солиден брой желаещи да помагат, надявам се времето да е с нас и да свършим работата бързо. И там сте добре дошли.

shatra1

Ако някой иска да се видим и да обсъдим теми свързани с настоящето и бъдещето на Враца или нещо за младежка политика и спорт – може да се видим на информационните ни шатри до кино “Коларов” в събота и до парк “Дъбника” в неделя след 19 часа.

Имаме и една идея за 15 септември, но ще Ви я споделя в идните дни.

Сигурно вече се повтарям, но отново искам да благодаря на доброволците, които вече цяла седмица ми помагат на шатрите във Враца, на тези включващи се в инициативите, на тези които заявиха готовност да участват в бъдещите ни начинания и най-вече на хилядите врачани, които вече ми оставиха идеи и препоръки как да направим Враца такава, че да я обичаме още повече!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>