Баскетболните игрища в ПМГ Враца са готови

Речено – сторено! Казахме и си удържахме на думата. Трите баскетболни игрища в двора на ПМГ Враца са реновирани. Има какво да се желае още, но най-важното, е че вече всички желаещи да играят баскетбол там са добре дошли.basket-allЩастлив съм, че събрахме много доброволци. Младежи, които доказаха колко много обичат Враца. И съм сигурен, че те ще участват във все повече полезни за града инициативи. И ще го направят по-добър.

kk-boqdisva

Благодаря й на нашите приятели от НАЛБ, които помогнаха нещата да придобият съвсем баскетболна визия. С точни и съвременни очертания, с професионална организация и съдийство на демонстративните мачове.

kk-basketИ аз поиграх. Включих се в отбора на ветераните и даже вкарах няколко коша. Младежите ни победиха заслужено, което пък е оптимистичен знак – трябва да им имаме все по-голямо доверие и да залагаме на тях. Разбира се съвсем скоро ще им искаме реванш :) unnamed

 

И не на последно място. В реновирането се включиха много хора – мъже, жени, младежи, деца….и техният труд не бива да се унищожава. Много силно се надявам играещите да пазят това място. Да не се троши, драска и унищожава. Да съхраняваме и ценим труда си.

А към тези млади баскет таланти, които забиват и огъват ринговете искам да отправя едно предизвикателство. Упражнявайте се на по-високи кошове и след месец можем да направим конкурс по забивки като в Мача на звездите. Но не унищожявайте местата за баскетбол във Враца.

Очаквайте информация за следващите инициативи от “Аз обичам Враца”!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>