Враца в действие с подкрепата на правителството

Искам да се извиня на всички съграждани за причинените неудобства свързани със затруднения трафик в града днес. Официалното откриване на реконструирания булевард “Васил Кънчов” – 14 000 000 лв., както и символична първа копка на ремонтните работи по пътя до “Леденика” – 14 436 124 лв. са важни за Враца. Важни са и за имиджа на нашия град. Много национални медии отразиха събитията и ще намерим място в новинарските емисии с нещо позитивно.

b4

kamenov-nankov-vratsa

Основната цел на посещението на министър Николай Нанков във Враца бе да дадем начало на реконструкцията на пътя до “Леденика”. Няма нужда да обяснявам, защо този проект е важен, колко дълго е чакан и какви ще са икономическите ползи за развитието на региона след приключването му. Надявам се работата да се изпълни качествено и в срок. Ангажираността на депутатите от ГЕРБ Петя Аврамова и Красен Кръстев, както и координацията с областния управител Малина Николова и нейния екип дават добри резултати за Враца.

b1

Успяхме да се срещнем и с живущите в един от 12-те новосанирани блока в нашия град – 10 866 621 лв. Съвсем скоро започваме работа по нови 15 кооперации – около 4 000 000 лв. Още над 100 жилищни сгради във Враца очакват финансиране от Националната програма за енергийна ефективност.

b2

Утре очаквам още добри новини!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>