Кмет на Враца!?!

Всяко предизвикателство идва точно в момент, когато си готов да се справиш с него. Поне за мен това философско твърдение е валидно. Да бъда кандидат за кмет на Враца е най-голямото предизвикателство в професионалния ми живот до момента. Без да подценявам нито един от успехите, които постигнахме с екипа ми в ДАЗД или смелите начинания, които сме започнали в ММС. И все пак обмислих внимателно възможността да се върна в родния ми град и смятам, че имам сили и мотивация да го направя.

vraca-kalin-kamenov

Благодаря на хората от ГЕРБ Враца, които ме поканиха, както и на делегатите от общинското събрание на партията, които ме номинираха. Благодаря и на всички, които вече изявиха готовност да станат част от моя екип за изборите. Последното най-много от всичко ми дава увереност, че ще спечелим. Екипите ще бъде ключовият фактор на изборите тази есен, а аз съм сигурен, че ще имам по-добрият отбор.

Благодаря на всички мои приятели, които в последните седмици ме разубеждаваха и съветваха да откажа предложението да бъда номиниран за кмет на Враца. Всъщност ме мотивирахте с всички тези думи и аргументи за невъзможността на това начинание. Тепърва ще се появяват и опонентите ми, които ще опитват да ме провокират, разколебаят или уплашат. На тях от сега искам да благодаря, защото всяка глупост по мой адрес или лъжа за състоянието и перспективите пред Враца единствено ще ме концентрират, мотивират и амбицират още повече да давам най-доброто от себе си.

И нещо, което е много важно – младежките политики в никакъв случай не са останали на заден план. Дори напротив – ускорявам всички дейности, за да можем да видим резултати от работата ни до 25 септември, когато ще изляза в отпуск за кампанията. До 25 септември съм основно, само и преди всичко заместник-министър. Няма да загърбя нито един приоритет, идея или задача, които сме си поставили в ММС. Ще има нова Национална програма за младежта, Координационен механизъм за екипна работа между институциите, пилотен проект на мобилните екипи, които ще работят с младежите в риск и силно се надявам Закон за доброволчеството!

One thought on “Кмет на Враца!?!

  1. Познавам Калин от детските му години и по време на войнишката му служба. Изключително честно,принципно и трудолюбиво момче,амбициозен и коректен младеж.Всичко ,което е постигнал в живота,въпреки изключително трудното му детство и младежки години,е постигнал благодарение на своята принципност , последователност и честност,на своя труд.
    Желая ти успех,Калине!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>