Заедно променяме света (около нас)

Благодаря на всички, които днес станаха рано и дойдоха в Горубляне. Въпреки, че бе единствения почивен ден за тази седмица и спокойно можехте да полежите час-два повече в леглата си .

autism-kalin-kamenov

Благодаря, че взехте присърце каузата на децата с аутизъм и разчистихме заедно едно запуснато място. Дворът на бъдещия център за работа с деца е изчистен, ненужните неща ги няма, дупките са запълнени, вече спокойно могат да влязат машините, които да обработят почвата. Резултатът от работата ни вече е видим, но тепърва ще стане толкова хубаво, колкото искаме.

autism-all

За протокола – над 100 души се включиха в доброволческата ни инициатива през целия ден (снимахме се съвсем накрая, за това нека снимката не ви заблуждава :) ).Скоро ще се съберем отново за втора част от инициативата – озеленяване. Сигурен съм, че в градивната акция ще се включат още повече доброволци.

Активизирането на обществото за подобни каузи и редовното участие в добри инициативи е единственият начин да променим света. Поне света около нас. А защо не и вътрешния ни свят.  Още веднъж – благодаря и очаквайте съвсем скоро следващото предизвикателство. Наближава Цветница…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>