Коледни картички с мисия

Уникални коледни картички изработени от деца с увреждания в Мездра ще изпращаме за празниците на нашите партньори. Много се радвам, че колегите в Министерството на младежта и спорта ме подкрепиха тази година да вмъкнем социален елемент в комуникациите си.

karti4ki-mms

Поръчвайки картички изработени от тези деца, ниe искаме да постигнем няколко цели. На първо място да осмислим труда им и да ги мотивираме да придобиват реални трудови умения. Не е маловажно и чисто емоционалната стойност за децата и екипа, който работи с тях. Най-голям смисъл това решение би имало, ако успеем да повлияем на други институции, а защо не и на бизнеса да търсят подобни социални решения в корпоративните си комуникации.

karti4ki-mezdra

Освен Министерството, от картичките са си поръчали още от транспортното Министерство и десетки народни представители от ГЕРБ. Доколкото имам информация става дума общо за над 1500 картички изработени от деца с увреждания.

2 thoughts on “Коледни картички с мисия

  1. Pingback: Специалните мартенички | Блогът на Калин Каменов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>