Победите като тази могат да върнат публиката на стадиона

Безспорно останах повече от доволен след вчерашната победа на Ботев Враца за Купата на България срещу Пирин Благоевград. За съжаление твърде малко хора видяхме този успех на стадиона. Надявам се в следващия кръг да бъдем отново домакини и публиката да е в пъти повече.

g1

Тъй като не успях да си спомня кога за последно сме отстранявали отбор в този турнир направих бърза справка. През есента на 1989-та година надделяваме над Локомотив Пд и това е последният отстранен първодивизионен съперник (тогава и ние сме в А група). В това издание на турнира отпадаме на  1/8 финалите от Етър през март 1990 г. Следващият отстранен съперник на 1/16 финал е Балчик чак през 2009 г. Следва отпадане от Поморие.

От изпадането на Ботев Враца през 1990 г. едва вчера тимът ни елиминира отбор от А група. Тази победа няма да ни осмисли сезона, но е важна стъпка в посоката, в която искам клубът да се развива.

g2

Очакваме жребия на 26 септември, а преди това имаме изключително важен и тежък мач срещу лидерът във Втора лига Царско село в понеделник, 25 септември от 17 часа във Враца.

fans1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>