Кой иска Водният цикъл на Враца да се провали?

Имам да кажа няколко кратки изречения около фазирането на Водния цикъл на Враца. Първо да благодаря на министър Ивелина Василева, екипа й и цялото правителство, защото без тяхната подкрепа проектът щеше да бъде провален. Второ да повторя за неразбралите, че причината за забавяне на Водния цикъл е в некачествената работа на изпълнителите и слабия контрол върху дейността им до миналата година. И трето да кажа публично на всички, които ще работят по този проект през идните 26 месеца, че няма да допусна компромиси нито с качеството, нито със сроковете. Това важи, както за изпълнителите, така и за всички ангажирани с проекта. Включително и в моята администрация.

vc2

Тези допълнителни 26 месеца не са подарък за града или изпълнителите на проекта, а са доверие, извоювано с работата на Община Враца през последната година. Ако някой оспори това, значи е лъжец.

Лъжец е онзи, който часове след официалното фазиране на проекта вече заплашва врачани, че пак няма да си свърши работата. При положение, че още не е изработил нещата, за които е получил авансови плащания. Лъжец е онзи, който твърди, че си е свършил работата, при положение, че така наречената свършена работа е с безобразно качество и никой не си слага подписа, за да я приеме за свършена. Лъжец е онзи, който се оплаква че хем му отказвам срещи, хем му поставям “ултиматуми”.

vc1

Няма да влизам в излишни спорове. Ако някой изпълнител смята, че си е свършил работата и не си е получил заслуженото – има компетентни органи, които ще преценят. Аз защитавам Враца и интересите на врачани. И никой няма да ни изнудва. Който е дошъл тук да работи честно, добре дошъл е. Който иска да ни мами и да провали проекта, да си ходи!

One thought on “Кой иска Водният цикъл на Враца да се провали?

  1. Браво кмете!.Най -после удари с юмрук по масата !.Ще поживеем и ще видим, какъв ще е ефекта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>