Враца подкрепя Рогозенското съкровище

Часове преди края на тазгодишното издание на конкурса на вестник Стандарт – “Чудесата на България” искам да призова всички да гласуват за Рогозенското съкровище в категорията “Съкровища.

rogozen

Това гласуване е важно за нас по три причини. На първо място искам да спечелим, за да си повярваме, че когато врачани сме задружни нещата могат да се случват. Важно е, защото така ще популяризираме Враца и региона, като влезем в новините с нещо положително. И не на последно място – ако спечелим, в града ни ще дойдат още повече туристи, което е добре за всички ни.

Реших да потърся подкрепа именно от младите врачани, защото съм убеден, че им пука. Че искат да бъдат полезни на Враца и ние по-възрастните трябва да им подсказваме каузите, зад които си струва да застават. Нямам съмнение, че учениците от ПМГ,а и от всяко друго врачанско школо, разбират колко е важно да намираме цели, около които да се обединяваме. И съм сигурен, че все по-често ще успяваме!

Още веднъж Ви призовавам да подкрепите Рогозенското съкровище и Враца!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>