Във Враца може!

Искате ли нещата във Враца да се случват? Искате ли администрацията да се размърда? Искате ли да живеем по-добре в нашия град? Вече имам рецептата за успеха – просто ми пишете или ме поканете на среща във Вашия район, село, пред блока или в кварталното кафене. Споделете какво искате да се промени и ще видите как нещата ще се задействат.

cropped-cropped-head.png

Трета моя инициатива бива оценена по значимост от настоящата администрация и тя влага ресурси в изпълнението й. Първо повлиях индиректно. От Министерство на младежта и спорта поканихме местните младежки организации да проведем съвместно голямо събитие по повод 12-ти август (международен ден на Младежта). Вместо да работим заедно, от Общината решиха да инвестират в “разтърсващ шестчасов хепънинг” в ж.к. Дъбника – най-грандиозното отбелязване на 12-ти август във Враца.

След това кметът на Чирен ни помогна спонтанно да почистим детската площадка в селото му, която стоеше разбита с години. Онзи ден пък администрацията се задейства да поправи футболната площадка в ж.к. Дъбника, която жителите на квартала преди седмица и нещо ме помолиха заедно да възстановим и даже осигурихме средства в рамките на кампанията “Аз обичам Враца”

Направо ми е чудно защо Враца изглежда толкова зле, след като има толкова пъргава администрация и толкова креативни служители. Може би им липсва някой, който да ги побутва и да не им позволява да дремят на работните си места?

С моя екип сме вече тук и Враца ще върви само напред!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>