Да живее рок енд рола

Напук на чалгата и простотията, младите хора творят рок! И съм изключително щастлив, че мога да им бъда полезен чрез работата си в Министерството на младежта и спорта. Надявам се по-често в сектора младеж да мислим за подкрепа и развитие на талантите, а не само да търсим решения на проблемите. kalin1

Изкуството, както и спортът, са двата най-работещи инструмента подпомагащи образованието. Така че можем да твърдим, че правим рок с образователна цел. В бъдеще ще подкрепяме талантите на български деца и в други сфери. Защото няма друг път за напредък на България.

stage

Конкретно за концерта в ПМГ Враца снощи, който е част от големия ни проект с D2 “Голямото междучасие”. Беше невероятно! Толкова енергия, толкова желание, толкова талант. Децата на сцената дадоха всичко от себе си, а врачанската публика ги подкрепи с пълни сили. Имаше атмосфера! Имаше рок!

metal

fans2

 

Благодаря на екипа доброволци, които се включиха в организацията на събитието (виждате част от тях на снимката долу)! Радвам се, че до мен стоят толкова много млади и енергични хора, които искат да създаваме заедно промяна. Това е бъдещето!

team

dido1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>