БОМБА! ШОК! ДРАМА! Либералите не са това, което са

Тези дни се забавлявах с напъните на разни хора да хвърлят бомби, димки и фишеци по мой адрес. Темата – някакви недомислени обвинения относно адресната ми регистрация във Враца. Обвиненията са достатъчно смешни и бях преценил да ги подмина с усмивка. Темата бе приключила за мен, когато тази сутрин се натъкнах на нещо много притеснително.

bombata

В сайта liberalen-alians.com (все още нямам официална информация на кого е) бяха препечатали “новината” за адресната ми регистрация от уважавания врачански сайт tribali.info. Тъкмо да затворя страницата и ми направи впечатление, че колегите либерали са публикували копие на заявлението ми за адресна регистрация…но без да скрият моите лични данни.

la2

Учудих се как така либералите разполага с оригиналната картинка, която tribali.info публикува със зачеркнати с черно лични данни.

la-1

Погледнах още по-внимателно и се оказа, че статията в сайта на алианса (който уж цитира tribali.info) е публикувана преди “оригинала” в Tribali.info. Медията публикува в 10.15 на 8 септември, а либералните още в 07:48.
Всеки разумен човек ще остане с впечатлението, че tribali.info копира сайта на Либерален алианс, макар да се твърди обратното. И въпросният документ с мои лични данни (друг е въпросът, дали това изобщо е оригиналното ми заявление) всъщност е бил в ръцете на либералите…които го пускат по медиите. И само благодарение на журналистическата етика на г-н Бузов от tribali.info, целият град все още не се е сдобил с личните ми данни.

Какво означава всичко това?

1. Някой го е страх, но това не е толкова интересно.
2. Този някой очевидно работи в Общината и заедно с либералния алианс търси начин да очерни името ми.
3. Най-важното, е че някой топ “либерал” на Враца има нерегламентиран и неограничен достъп до документи във врачанската администрация, и никой в този град не е защитен. На кого ще му извадят личните данни, на кого Нотариалния акт…всичко може да попадне в нечии нечисти ръце. НЯМА КОНТРОЛ!

ОБЩИНАТА Е РАЗГРАДЕН ДВОР!

P.S. В сайта liberalen-alians.com има два празни все още раздела – „ЗА НАС“ и „ПРЕДИЗБОРНА ПРОГРАМА“. Съвсем скоро ще разберем, кой политически опонент чак толкова се притеснява от завръщането ми във Враца.

P.S.2 Честит 9-ти септември…….

One thought on “БОМБА! ШОК! ДРАМА! Либералите не са това, което са

  1. Ами като гледам, господинът Банчев има достъп до информация и това се нарича злоупотреба с лични данни. Пък това вече си е подсъдно – във всички случаи си трябва сигнал до прокуратурата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>