Време за действия в Северозапада

През уикенда във Враца се проведе регионален форум на младежката организация на ГЕРБ. Идеята – младите хора в Северозападна България да видят какви възможности имат пред себе си, да разберат какви свои качества трябва да развият и къде да насочат времето и усилията си.

gerb-site

На събитието лектори бяха много представители на изпълнителната, законодателната и местната власт, както и членове на ЕП. Организаторите от МГЕРБ Враца се бяха постарали за перфектна организация.

mgerb-vraca

Над 150 души от областите Видин, Монтана, Враца, Плевен и Ловеч задаваха въпроси смело, интересуваха се от възможните решения на текущите проблеми. Търсиха път към своята реализация. И най-важното – заявиха готовност да продължат да инвестират времето си в учене и придобиване на нови знания и умения.

Това бяха предимно млади хора, получили образованието си извън своето родно място и върнали се, за да развиват професионалната си кариера у дома. Направи ми впечатление, че възприемат себе си като партньори, а не като конкуренти за едни и същи ограничени ресурси. Това е поколението, което е готово освен да учи през целия си живот, но и да споделя информация, знания и контакти. Оптимистичен знак за новата икономика на Северозапада!

pc-vratza12jul

След събитието Цветан Цветанов представи всички кандидати за кметове на ГЕРБ в общините на област Враца. С колегите ни предстои много трудна кампания, но вярвам, че всички сме се хванали на това хоро с готовност да го изиграем до края.

Във Враца ще става все по-интересно :)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>