Национален ден на спорта

В деня на спорта се постарах да уважа всички събития, на които Министерството на младежта и спорта бе организатор или партньор. Сутринта започнахме с Маратона на героите, който бе част от голям спортен празник на Фондация “Нашите недоносени деца” в Борисовата градина.

otkrivane-borisova-gradina

Видно е, включих се и в спортната програма с 3 обиколки на стадиона :)

start

След това наградих победителите в турнирите по волейбол и футбол в нашия спортен празник в Западен парк.

nagradi

Включих се и в конкурса за стрелба от линията за 3 точки редом с капитана на баскетболния Левски – Павел Иванов и легендата на ЦСКА Тодор Янчев. В крайна сметка ни победи една от съдийките на ученическия баскет турнир…

basket

В реновираната или направо преобразена зала “Триадица” също имаше баскет турнир – за хора в инвалидни колички. Зам.-кметът на столичния район “Студентски” Велина Белева и шефът на залата Иван Ценов бяха осигурили чудесна организация.

basket-kolichki

След това стигнах и до Южния парк, където се случваха паралелно страшно много детски спортни инициативи, състезания, конкурси и т.н. Тук връчвам медала на един млад колоездач и мой адаш.

south-park

Накрая снимка с екипа от младежката дирекция в ММС. Над 20 души от цялото министерство бяха заети вчера по паркове и спортни площадки.

Добра работа!

team

 

 

One thought on “Национален ден на спорта

  1. Pingback: Мини волейбол в Южния парк | Блогът на Калин Каменов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>