Българин в Реал Мадрид?!

Има един българин, който е играл за Реал Мадрид. Сещате ли се кой? След малко ще припомня.

coca-cola

Министерството на младежта и спорта е партньор на Кока Кола в ученическия им футболен турнир, който ще се проведе за четвърта поредна година. Ще обхване 8 области, близо 300 училища и над 12000 деца. Впечатляващо, нали?

Имах удоволствието да участвам в откриването на тазгодишната кампания и ще направя всичко възможно да посетя поне няколко от събитията по места. Движението е много важно за подрастващите и се радвам, че CSR програмите на големия бизнес поглеждат към спорта.

Пожелах на мениджърския екип на компанията три неща. Догодина да имат поне 100 училища повече. Да мотивират и момичетата да се включат в турнира и най-важното – да не бъдат единствената бяла лястовица сред големите корпорации, които правят нещо за детския спорт.

Победителите в надпреварата ще получат уникална награда – участие в камп на Реал Мадрид. За това и им пожелах да впечатлят треньорите в школата на Белия балет и най-добрите да станат част от този голям клуб.

И като стана дума за Реал Мадрид, сетихте ли се кой българин е защитавал цветовете на кралския клуб?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>