Над 200 доброволци…

Благодаря на всички Ви, за желанието да се включите в доброволческата акция на 7 март (да се чете 22 март!). Не съм предполагал, че за броени дни над 200 желаещи ще се свържат с мен в желанието си да помогнат. Прилагам карта на мястото – кв. Горубляне, ул. Витоша 2 – точно до кметството и срещу централната автобусна спирка в квартала.

 

gorublqne-vitosha2

За сега планираме да започнем в 9 часа. На място ще се сформират екипи според дошлите хора и задачите. От “Зелени системи” на Столична община се ангажираха да донесат инструменти, но ако можете да си вземете лопата, мотика, брадва или поне ръкавици няма да е излишно.

МОЖЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ ТУК

Тъй като се записаха много повече доброволци от очакваното може да работим на смени и ако 9 сутринта Ви е твърде рано може да дойдете и по-късничко :)

Щастлив съм, че в обществото ни има толкова гражданска енергия, на която можем да разчитаме. Подобна активност прави на пух и прах всички негативни статистики и мрачни прогнози за бъдещето. Само трябва да сме по-инициативни и готови да даваме малко повече от себе си.

 

 

3 thoughts on “Над 200 доброволци…

  1. Pingback: Набирам доброволци | Блогът на Калин Каменов

  2. Там сме! :-)
    Чакаме информация какво ще правим според времето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>