Младежка Шампионска лига

Утре прожекторите ще са насочени към стадион “Васил Левски”. Кристиано Роналдо, Бейл и останалите шампиони на Европа ще допринесат София и Лудогорец да получат вниманието на целия футболен свят. Билетите свършиха толкова бързо, че мнозина фенове останаха разочаровани.

bileti

Зная, че не е същото – но приканван всички, които обичат футбола да дойдат на Герена от 16 часа и да гледат срещата от Младежката Шампионска лига. Отново Лудогорец – Реал Мадрид. Със сигурност ще видите на живо играчи, които до няколко години ще струват стотина милиона евро. При това в редиците и на двата отбора.

Младежката лига е ново състезание, все още не е достатъчно популярно, но аз имам една мечта свързана с него. София да бъде домакин на най-посетения мач от този турнир през този сезон. За целта с екипа ми решихме да направим малка кампания. Социален маркетинг. Надявам се новото правителство да довърши това ни начинание при гостуването на младежите от Ливърпул след месец.

Министерството на младежта и спорта поде инициатива да популяризира мача и Младежката Шампионска лига. Заедно с ПФК Лудогорц организирахме кампания да заведем стотици деца от столичните училища и домове за деца без родители на мач. До момента сме осигурили над 2000 пропуска, а убеден съм утре на стадиона ще има най-малко 5000 фена.

Реал Мадрид си е Реал Мадрид, без значение от имената, които са изписани на гърбовете на фланелките.

2 thoughts on “Младежка Шампионска лига

  1. Pingback: Още задачи | Блогът на Калин Каменов

  2. Pingback: Още няколко задачи | Блогът на Калин Каменов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>