Работен уикенд във Варна и региона

В края на изминалата седмица прекарах няколко дни край морето.Нещо като дълъг уикенд – но в работна атмосфера. Най-интересното, което искам да споделя е запознанството ми с балканският рали шампион Тодор Славов и неговия екип. l71

Преди 2 седмици имаха известни проблеми при пътуването си за състезание в Турция и с радост успях да им помогна. Тошко спечели състезанието в своя клас и аз разбира се се гордея, че имам дори и минимален принос за този успех :)

Докато бях край Варна посетих студентски спортни състезания в Камчия и Албена, както и проведох работни срещи с кмета на града Иван Портних, евродепутати и доброволци, работещи по кандидатурата за Младежка столица на Европа през 2017 г.

todor

В събота бях гост лектор на Летния университет на младежката структура на ГЕРБ. Искам да благодаря на фондация “Ханс Зайдел” за поканата да говоря. Включих се с презентация на тема младежки политики и ролята на младите в НПО сектора. Позволих си малко по-остър тон към бъдещите политици, защото смятам че могат да бъдат много по-дейни граждани на България. Надявам се, че няма сърдити :)

5 thoughts on “Работен уикенд във Варна и региона

  1. Благодаря сърдечно, още веднъж за оказаната подкрепа за проблема в Турция! Приносът Ви не е никак малък за победата. И се радвам, че успяхме да се видим на живо и да си поприказваме за проблемите в спорта. Благодаря и успехи!

  2. Pingback: Летен университет на ГЕРБ край Варна | Блогът на Валери Колев

  3. Pingback: Още задачи | Блогът на Калин Каменов

  4. Pingback: Още няколко задачи | Блогът на Калин Каменов

  5. Pingback: Младежка подкрепа за Варна от Баку | Блогът на Калин Каменов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>