MoveWeek 2014 – включи се и ти

Автомобилът и телевизорът не са най-добрите приятели на нашето здраве. Знаем си го, но това рядко ни спира да водим заседнал и нездравословен начин на живот. Все по рядко вървим пеш в града, все по-рядко заменяме стоенето на дивана пред телевизора със срещи с приятели и игра на футбол в квартала. Движим се малко. Мързи ни.

Няма смисъл да Ви занимавам с черните статистики свързани със затлъстяването сред българските деца и цялостното обездвижване на нацията. Това, че сме масово освободени от физическо може да се промени! Да започнем в седмицата на движението.

moveweek2014

Идната седмица от 29 септември до 5 октомври в цялата страна ще се проведат близо 400 безплатни открити тренировки по различни видове спорт. Те са част от международната инициатива MoveWeek. Цяла Европа ще спортува и аз ще се включа активно.

kalin-kamenov-mms

Защо Ви е да го правите?

1. Може да опитате нов непознат за Вас и семейството Ви спорт?

2. Може да си припомните позабравен спорт, в който сте добър и да се завърнете към физическата активност.

3. Дори може да се включите в аматьорско състезание – за повече адреналин!

Включете се в седмицата на движението. Станете един от 100-те милиона европейци, които ще се откажат от обездвиженото си ежедневие!

One thought on “MoveWeek 2014 – включи се и ти

  1. Pingback: В денят на сърцето | Блогът на Калин Каменов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>