Защо помогнахме на хората в Горно Пещене?

С риск да разочаровам политическите си опоненти ще напомня, че в село Горно Пещене няма да се избира кмет тази година. Населеното място е с под 350 избиратели и там ще се назначава кметски наместник.

gornopeshtene-pomosht

През последните дни прочетох десетки небивалици относно доброволческата акция, която проведохме с младежките работници и младите футболни таланти на Ботев Враца в подкрепа на пострадалите от градушката в село Горно Пещене. Раздадохме близо 4 тона зеленчуци в цялото село. Без да делим хората по пол, етнос или политически пристрастия. Помогнахме на всички нуждаещи се.

domati0

Колкото и да не им се вярва на моите политически опоненти, направихме го безкористно. Без да очакваме дивиденти. Без да смятаме, че резултатите в Горно Пещене ще са решаващи за изборните резултати есента. Без да викаме телевизионни екипи и медийно внимание.

Дори докато чакахме камиона със зеленчуците, почистихме детската площадка в парка на селото. Вярно е, че мнозина местни жители ни гледаха, но не станаха да помогнат. Но по-важното е, че някои се включиха. Примерът ни бе заразен за няколко души, което е прекрасно. Важно е всяко добро дело да бъде популяризирано, за да насърчава повече хора да бъдат позитивни. Доброто привлича добро!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>