Фолклорен събор “Леденика” 2019

Преди четири години казах на колегите ми в Община Враца, че можем да организираме голям фолклорен събор край Враца, да го наложим като топ събитие за туристите и дори това да не струва нищо на общинския бюджет.

ledenika

Малцина бяха оптимисти,но всички се захванахме максимално отговорно и отдадено, да превърнем нашия фолклорен събор в събитие-еталон!

Фестивалите не бива да се сравняват, още по-малко да се класират в някаква ранглиста. Важното е всяко събитие да има своя дух и чар. Разбира се и своята публика. Днес, четири години по-късно, мога да кажа, че НФК “Леденика” притежава тези характеристики. Фестивалът ни е чудесен благодарение на всички хора, които го създават. Организатори, търговци, гости и най-вече младоженците.

Благодаря на моя екип, че се справя страхотни и всяка година взима присърце Северняшката сватба край пещерата “Леденика”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>