Още бакалавърски програми във Враца

Преди седмица във Враца гостува ректорът на Висшето училище по телекомуникации и пощи (ВУТП) проф. Димитър Радев. Постигнахме споразумение да работим съвместно за развитието на ИТ образованието и бизнеса във Враца. На 27 март ще направим и първата реална стъпка от това партньорство.

vutp

През следващата учебна година във Враца ще се обучават бакалаври към ВУТП. На предстоящата среща във вторник от 16 часа в Община Враца пред бъдещите кандидат-студенти ще бъдат представени следните специалности:

Безжични комуникации и разпръскване

Софтуерно проектиране

Компютърно администриране на софтуерни приложения

Телекомуникационни технологии

Мениджмънт и информационни технологии в телекомуникациите и пощите

Представители на Висшето училище ще отговарят на всички въпроси, а желаещите ще могат да направят и пробен изпит. На срещата са поканени всички ученици от 11 и 12 клас във Враца и региона, които вече са избрали да се развиват в ИТ сферата. Добре дошли са и всички онези, които смятат, че е време да получат образование в областта на технологиите.

vutp1

Висшето училище има богата мрежа от партньорства с бизнеса и ще осигури на всеки възможности за стаж и започване на работа още преди завършване. Вече преговаряме повечето от тях да бъдат във Враца. Информационните технологии са водеща индустрия у нас. Създава огромна добавена стойност и позволява на специалистите в тази сфера да работят от всяка точка на планетата. Заплатите са повече от добри.

Заповядайте на срещата в Община Враца – вторник, 27 март от 16 часа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>