Ремонтът на пътя до “Леденика” тече на пълни обороти

4000 кв. м. от компрометираната настилка по улица “Вратица” (част от пътя Враца – “Леденика”) вече са отстранени и се полага специална бетонова подложка. След 7 дни върху въпросната основа ще се нанесе първия слой асфалт. Както беше и при ремонта на бул. “Васил Кънчов”, вторият слой ще се полага през пролетта. Целта е пътищата да бъдат максимално удобни за почистване през зимата.

l2

От сряда тази седмица започва работа по бул. “Христо Ботев”. Градската част на проекта от Надлеза до Червения площад ще се работи на три етапа. Оптималната цел е до края на ноември (ако позволи времето) всички отсечки в града да имат по един нов слой асфалт.

l3

Противно на спекулациите, които недоброжелатели пускат сред хората, искам да кажа още веднъж две важни неща: Технологията за рекултивация на компрометираните пътни участници нито е финансово неизгодна, нито замърсява природата. Чух и мнения, че строителите унищожават здрави плочки и бордюри. Уверявам Ви, че всички материали, които са годни за използване се складират при нас и ще бъдат ползвани за ремонти в междублокови пространства и в селата.

l1

One thought on “Ремонтът на пътя до “Леденика” тече на пълни обороти

  1. Г-н кмете,
    Не ме интересуват вашите постижения в асфалтовите пътеки. Интересувам се и искам официален отговор на въпроса ми: Какво правят натовските самолети над родния ми град Враца? Защо извършват тренировъчни полети над населено място? С каква отрова ни пръскат като хлебарки? През пролетта имаше редовно такива полети. Сега се възобновиха. На 12-ти октомври на пътя още до Мездра забелязах множество самолети, които кръжаха над Враца.Рязко се издигат нагоре и рязко падат надолу.При извършването на тези тренировки се появяват т.н. химтрейли – следи, които остават дълго време в атмосферата и не се разнасят. След час те се превръщат в малки облачета при иначе ясно небе.На следващия ден при залез слънце операцията се повтори.На 16-ти и 17-ти имаше отново и отново при залез.Вече е доказано за химтрейлите, има публикувани признания и показания на висши американски военни.Вие, като кмет на този град и на тази общност, трябва да се грижите за здравето и живота на хората.Нали и вашето дете живее във Враца? Не се ли страхувате за живота му? Постъпете, като родител, а не като кмет от Герб и направете справка в МО защо ни пръскат и с какво? Забранете полетите над Враца.Идвам в града на всеки два дни.Това лято нямаше комари, нямаше мухи, пеперуди, пчели, врабчета. Къде изчезнаха, отговорете ми? Ако изтриете моя коментар, аз ще пиша всеки ден, навсякъде и всеки път ще отправям въпроса си към вас, защото това ви е работата – да се грижите за живота и здравето на общността.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>