Последен етап от ремонта на закритата писта

Започна и последният етап от реконструкцията на закритата лекоатлетическа писта във Враца. Десетилетия наред това съоръжение е единственото по рода си в целия регион. Не е ремонтирано поне от времето, когато аз тренирах там като ученик. Може и по-отдавна.

pista3

Всички изолации, дограми и отоплителни системи са подменени. Всички помещения са основно ремонтирани. Днес започва и работата по поставяне на новата модерна настилка за лека атлетика. Осигурили сме оборудване за съблекалните, фитнеса и провеждане на състезания по лека атлетика. Справяме се със средства от бюджета на Общината.

pista1

Миналата седмица малките лекоатлети от Враца спечелиха 7 медала на турнир в София. Сигурен съм, че в обновената зала по този спорт ще се запалят още стотици деца, които ще донесат десетки медали на Враца и много радост на своите семейтва. Надявам се децата, треньорите и най-вече гражданите ползващи съоръжението да го пазят отговорно.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>