Цецка Цачева ще бъде успешен президент на България

Познавам Цецка Цачева от доста години и мога да Ви уверя, че тя ще бъде добър президент на България. Познавам я още от времето, когато създавахме младежката структура на ГЕРБ. После тя стана председател на парламента и продължи винаги да бъде насреща за разговор, съдействие или съвет. Много пъти инициативата за съвместни проекти е идвала от нея.

izbori-vratsa

Познавам я и сме имали общи начинания докато бях председател на ДАЗД, после в парламента и в Министерството на младежта и спорта. Г-жа Цачева имаше едно от най-въздействащите участия по време на предизборната ми кампания във Враца. Не пропусна и нито един детайл като патрон на Ботевите дни тази година.

Не искам да я сравнявам с другите кандидати, защото никой няма нейния опит и подготовка да заеме тази длъжност. Никой друг не е по-подготвен да оглави президентството като Институция.

gerb2

Когато идва във Враца или говори за града ни, тя винаги казва “Нашия край”. Тя е от Плевен, но винаги се е считала за политически представител на Северозапада. Безспорно най-авторитетният.

Изборите в неделя са важни, защото ще определят политическия климат в страната през следващите 2-3 години. През последните 12 месеца врачани можем да бъдем доволни от работата ни с централната власт и подкрепата, която получаваме от правителството на премиера Борисов. За това ще съм много щастлив, ако Враца подкрепи г-жа Цачева и вицеадмирал Манушев. Важно е да Враца да гласува разумно!

А и какво по-хубаво от това Президентът да е от Нашия край!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>