Искате ли да бъдете учител във Враца?

До 20-ти април се удължава срокът за кандидатстване по програмата “Заедно в час”. Поради големия интерес организаторите дадоха още няколко дни на желаещите да се включат в инициативата, която подбира професионалисти от различни сфери, които искат да станат учители.

zaednovchas

До 12 април за Враца са постъпили 68 кандидатури, 24 души вече са в процес на подбор, а 1 е одобрен и е получил конкретна оферта. Желанието на “Заедно в час” е да влезе във Враца с 5 учители през идната учебна година. Заявки са дали ОУ “Васил Левски”, СОУ “Козма Тричков” и ОУ “Кирил Методий”.

Община Враца и аз лично стоим зад тази инициатива и сме сигурни, че въвеждането на програмата ще бъде много полезно за децата във Враца. Затова призовавам всеки, който има желание да стане учител и е уверен, че може да да бъде полезен в класната стая, да кандидатства до 20 април.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>