Община Враца няма да бъде рекетирана

Винаги през годините съм работил чудесно с медиите и журналистите. Да, понякога сме спорили, друг път сме правили съвместни обучения, заедно сме ходили по сигнали и сме правили съвместни акции. Дори когато ръководех ДАЗД и се е налагало да глобявам медии, никога не сме били във война.

iznudvane

Самият аз съм бил журналист и управител на медия, така че познавам доста добре този занаят и уважавам труда на хората, които го упражняват.

Като заместник-министър, и особено сега като кмет на Враца никога не съм позволявал една медия да има ексклузивитет, да работи при по-привилегировани условия, да не говорим да диктува как ще се случват нещата в екипа ми или в сферата за която отговарям.

От вчера един жълт врачански сайт ми е обявил война – на мен, на екипа ми, на семействата и близките ни, на Община Враца. Този сайт иска пари и влияние. И в момента се опитва да ме рекетира. Реално рекетира врачани, защото иска техните пари.

pari

От бюджета на Враца да му плащам за услуги, които не сме поискали. Не сме се договорили. И в прав текст ми казва, че ако не платя – ще ме обижда, очерня, ругае и клевети. Казва го съвсем спокойно, все едно това е традиционния и единствен начин на работа, които познава и ползва. Ако е така – не е познал.

Нито ще се притесня от откровените глупости, които пише и тепърва ще пише по мой адрес, нито някой в екипа ми ще се разтрепери от заплахите му. Само искам да е ясно, че заплашвайки общински служители, жени и деца по никакъв начин не се доближава до целта си.

Времето на мутрите и бухалките отмина безвъзвратно. Ако някой във Враца не го е разбрал – време е! Ако някой още не е разбрал, че начинът на работа във Враца вече е променен – време е!

 

10 thoughts on “Община Враца няма да бъде рекетирана

 1. Записче и жалбичка до компетентните органи. Има изнудване, има заплахи. Какво повече му трябва на човек, за да отиде драскачът в Бистрец?!

 2. Собственикът на този сайт е риожнба на най-мутренското времв във Враца. Така че, не се учудвайте. Самият той е по-страхлив отколкото си мислите.
  Прави Ви чест, че сте първият кмет от 20 години насам, койте не се подаде на неговото интриганство и рекет.

 3. Браво, г-н Каменов! Много добре сте написали, че това е единственият начин на работа, който познава въпросният човек. Всеки, който работи в този бранш, знае, че много малко са сайтовете, които се издържат сами. Явно закъсвацията за финансови средства в момента е голяма и затова и воят е голям. Всички го познаваме много добре и знаем, че за пари и себе си ще продаде. Не мислете, че врачани му вярват. Дерзайте напред!

 4. Браво на Вас г/н Кмете до колкото разбирам става реч за Даниел Бузов та той си е продукт на мутрите от самото начало.Чест и почитания за безкомпромистните Ви действия нека този град да има най после истински кмет а не комунистическо мекере ….Успех Ви желая и силен мандат нека се раздвижи малко този умрял град….

 5. Г-н Каменов, завършил сте право, пък имате и юрист в общината. Прецакайте ги :)

 6. Я надуй, МУЗОВИРЕ, кавала,
  след теб да викна – запея
  песни МАФИОТСКЕ, РЕКЕТЬОРСКЕ,
  песни за вехти МУТРАГЕНТЕ -
  за Бузката СТРАШЕН РЕКЕТЬОРЕН ,

  Да чуят моми и момци
  по ОБЩИНИТЕ и МУЗОВИРЕ по МЕХАНИТЕ;
  Какви е деца раждала,
  ражда и сега българска майка юнашка.

 7. И все пак това е една декларация, кмете. Знае се, че българинът (в случая кмета) постъпва мъжки, само когато му посегнат на дома, на жената и т. н. Примери днешни колкото щете. Като сте казал А, кажете и Б. Как принципно ще се защитите от лакейството, платено или неплатено директно, как публично ще благодарите на някоя медия за обективна критика към общината, защо не и да учредите дори награда за разследващ врачански журналист, излъчен от гражданите. В това последното никой не вярва, но Вие пък се опитайте. Нали сте нов човек, нещо повече от тези преди Вас. Ще бъде оценено – и ако го сторите, и ако те го сторите.

 8. Няма ли кои да види как Бузов си оправи дознанията срещу него в прокуратурата, как заплашва прокурори и съдии. Бузов се оправил сам всичко си е заложил в заложните къщи, колите, компютрите, лаптопите, къщата и даже и златната халка на жена си. Дължи пари на целият град. За това се напъва за пари от общината, ма като гледам сега няма да го огрее.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>