Кмет на Враца – ден 1

Най-често задаваният въпрос днес – какво е усещането да държиш символите на град Враца? И може би най-точният отговор – отговорност. Да не забравяш, че те са у теб по волята на хората и това е временно. Отговорност да използваш времето и ресурсите оптимално. Да подреждаш приоритетите си и да се стремиш да вземаш по-добрите решения. ceremonia

След официалната церемония се запознах с всички служители в администрацията на Община Враца. Поне тези, които са останали. Видях свестни хора, които вярвам ще имат все по-голямо желание да се развиват и да подобряват работата си. Както вече няколко пъти споменах – няма да правя чистки и гонения. Започваме работа, в която всеки ще се доказва. От мен до портиера.

kamenovi

Специално искам да благодаря на директорите, които останаха на местата си и са готови да ме въведат в обстановката. Вероятно са слушали много страшни неща за мен, но въпреки това са решили да не изоставят делата си и най-вече хората в своите дирекции.

kletva

Заедно с новия общински съвет и председателя му Румен Антон, заедно с всички новоизбрани кметове на кметства и заедно с моя екип започваме работа. Знам, че никой няма да ми даде толеранс нито 100, нито дори 1 ден. Ситуацията в Ботев Враца го доказва. Но аз съм дошъл, за да бъда кмет на всички врачани и да търся решения на всички проблеми.

Както казах в началото на кампанията: Няма да се уморя! Няма да ви разочаровам!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>