Отборът на област Враца е готов за победа

Когато бях част от училището за политика “Димитър Паница” често ни задаваха провокативни въпроси. В опитите си хем да отговоряме смислено, хем да бягаме от клишето доста от нас изпитваха затруднения. Един от най-коварните бе “какво е политиката за теб”?

boyko-borissov

Ако днес някой ми бе задал този въпрос в претъпканата зала “Арена Армеец” щях да му дам не един, а три отговора. Политиката е възможност за промяна. Политиката е доверие. Политиката е адреналин.

hall0

Емоцията няма как да не те понесе на крилете си, когато усещаш, че имаш доверието и подкрепата на хиляди хора. На десетки успешни кметове, заявяващи готовност да ти помагат в битката. На цялото ръководство на ГЕРБ. И с целия този ресурс зад гърба си, няма как да не бъда сигурен, че промяната е възможна.

kamenov-family

Получих уверение от премиера Бойко Борисов и от шефа на предизборният щаб Цветан Цветанов, че вярват в успеха на нашия екип във Враца. Някои от най-успешните ни кметове – Йорданка Фандъкова, Димитър Николов, Живко Тодоров, Пламен Стоилов и Атанас Камбитов пък ще намерят начин да подкрепят кампанията ни и заедно ще създадем съвместни проекти с техните градове.

kalin-kamenov

Враца никога не е била по-близо до възможността да споделя толкова ресурси, знание и опит в сферата на местното самоуправление! И днес повече от всякога се чувствам длъжен да направя и невъзможното, за да дам на моя град и целия регион тази възможност. Възможност за положителна промяна и видими резултати в живота на всеки врачанин.

oblast-vtatsa

Отбора ни от общински кметове в област Враца и кметове на кметства в община Враца е съставен от доста опитни играчи, както и такива, които съперниците ни учудващо подценяват. С тези хора до мен нямам търпение същинската кампания да започне. Имаме какво да кажем и много повече да направим. Отборът на област Враца ще заслужи овациите, които събра днес в “Арена Армеец”.

Нашият сектор!

Нашият сектор!

art

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>