Време за баскетбол

Обичам баскетбола и откакто спрях да играя активно, най-често помагам на любимата игра като правя или ремонтирам баскетболни игрища. Не ги броя, но вече са над 10. Не знам дали на някое от тях е започнал кариерата си новият Иван Ценов, Георги Младенов или Тодор Стойков, но със сигурност хиляди хлапета играят ежедневно.

nalb2

Поканих моите приятели от НАЛБ да реновираме едно игрище във Враца, като част от инициативата “Аз обичам Враца”. Те от доста време работят добре в града и искаха да направим нещо заедно и извън София. Мястото е специално за всички, които обичат баскетбола във Враца – ПМГ. Всъщност в двора има 3 игрища и ще ги оправим всичките. Някои бяха без рингове, други счупени, изкривени… не ставаше за нормален баскетбол.

Естествено веднага ще се появят коментатори, анализатори и хейтъри и ще кажат, че е преизборно. Има доста време до изборите, а учебната година започва след две семици. А онези, които ще попитат защо чак сега правя баскетболно игрище във Враца искам да успокоя, че не е първото и със сигурност няма да е последното.

30august

В неделя от 9.30 часа ще се съберем в двора на ПМГ във Враца. Ще довършим ремонта, който вече започна и ще поиграем на обновените площадки. Надявам се точно там да пораснат и да тръгнат да преследват баскетболните си мечти бъдещите шампиони на България.

basket-igrishte

Ще се радвам да се видим там!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>