Денят на сърцето

Денят ми не започна много добре. Оказа се, че част от козметичните промени по стадион “Васил Левски” упорито не се случват. Часове преди гостуването на Реал Мадрид. Знам, че не е добре да започваш седмицата с нерви, но това е наистина важно и държа София да докаже, че може да бъде добър домакин на Шампионската лига.

29sept-moveweek

Малко по-късно открихме MoveWeek – седмицата на движението в 85-та ЦДГ “Родина”. Над 120 деца показаха колко важно е да обичаме спорта. Ентусиазмът им няма как да не оправи денят и на най-сърдития и забързан чичко. Самата детска градина също е за пример – чудесна база, посветен в работата си персонал, активно родителско настоятелство и много проекти реализирани със замах.

_AP11409

Втората част от деня беше с акцент Световният ден на сърцето. Ние го отбелязахме в Коколндия – около 60 деца се катериха, бягаха, скачаха и играха активно около час във въжения парк. С екипът ми също преминахме през предизвикателствата – доста трудно и вълнуващо начинание.

_AP11261

За да има хепи енд на връщане от Коколандия отново минах през Националния стадион. Разликата бе очевидна – вече е значително по-чисто и приветливо, таблото е почти готово, екипите на Лудогорец и УЕФА работят на пълни обороти.

Каквото и да правим, трябва да го правим със сърце и душа! За това спортувайте, движете се и пазете Сърцето!

One thought on “Денят на сърцето

  1. Pingback: За желанието и възможностите | Блогът на Калин Каменов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>