Работна среща с НПО за деца и младежи със специфични потребности

Интензивен и ефективен диалог между Министерството на младежта и спорта (ММС) и неправителствените организации е една от основните ми цели като заместник министър. За това много се радвам, че организирахме и смятам проведохме по максимално полезен за НПО-тата начин среща, с която ги запознахме с двете ни актуални програми насочени към тях. „Националната програма за младежта (2011-2015)“ – срок за кандидатстване 19 септември и „Програма за спорт за деца с увреждания и деца в риск“ – след октомври.

pic-kalin

Тъй като срещата бе с организации работещи с деца и младежи със специфични потребности, акцентирахме доста и върху втората програма. По-важното бе, че НПО-тата споделиха своето виждане и насоки към работата на ММС. Мнението на хората, за които всъщност работят институциите, е изключително ценно за тяхното развитие. За това благодаря за обратната връзка и ще направя всичко възможно, всички желаещи да работят с Министерството да получават компетентно, усмихнато и позитивно отношение.

2 thoughts on “Работна среща с НПО за деца и младежи със специфични потребности

  1. Pingback: Още задачи | Блогът на Калин Каменов

  2. Pingback: Още няколко задачи | Блогът на Калин Каменов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>